ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, ακολουθεί η εδώ περιγραφόμενη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

I. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Αρμόδια αρχή, υπό την έννοια του εφαρμοστέου δίκαιου περί προστασίας δεδομένων για τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, είναι η:

Kompernaß Handelsgesellschaft mbH,
εκπροσωπούμενη από τους διαχειριστές
Johannes-Heinrich Kompernaß, Hans-Peter Kompernaß, Karsten Dudzek, Carsten Dietz
Burgstr. 21
44867 Bochum
Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας
Τηλ.: +49 02327/3018-0
Φαξ: +49 02327/3018-100
E-Mail: info@kompernass.de

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη προστασίας δεδομένων, Jennifer Hanowski, στην ίδια διεύθυνση και στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση datenschutz@kompernass.de.

1. Επίσκεψη της ιστοσελίδας μας

Με κάθε χρήση της προσφοράς μας, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε αυτόματα, προς διευκόλυνση της χρήσης της ιστοσελίδας, τα ακόλουθα δεδομένα, ενώ η αποθήκευση εξυπηρετεί αποκλειστικά στη διασφάλιση της ασφάλειας ΤΠ (π.χ. αναγνώριση επιθέσεων στην ιστοσελίδα), καθώς και σε στατιστικούς σκοπούς. Αποθηκεύουμε όλα αυτά τα δεδομένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι εφικτή η καταχώρησή τους σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Δεν συντάσσονται ειδικά προφίλ χρήσης από χρήστες. Τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι τα εξής: Τύπος/έκδοση περιηγητή, χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση IP, παραπέμπον URL (η σελίδα που επισκεφτήκατε τελευταία), και ημερομηνία και ώρα πρόσβασης.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για διάστημα 2 ημερών.

2. Προσωπικά δεδομένα κατά την εγγραφή και παραγγελία

Η επεξεργασία των κάτωθι προσωπικών δεδομένων γίνεται αποκλειστικά κατόπιν συγκατάθεσης, σύμφωνα με το Άρθρο 6 Παρ. 1 Εδ. 1a του Βασικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων, που ισχύει από 25.05.2018. Η συγκατάθεση αυτή γίνεται με τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη ως πελάτης του online καταστήματός μας (σε περίπτωση εγγραφής ως πελάτης του online καταστήματός μας), καθώς και με τη μεταβίβαση των δεδομένων για την παραγγελία εμπορευμάτων (σε περίπτωση παραγγελίας εμπορευμάτων). Στην περίπτωση παραγγελίας εμπορευμάτων, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται, επίσης, στη βάση του Άρθρου 6 Παρ. 1 Εδ. 1b του Βασικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων, επειδή τα δεδομένα, που συλλέγονται και γίνεται επεξεργασία τους εδώ, είναι απαραίτητα για την πλήρωση της εκάστοτε σύμβασης για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων.

Στην περίπτωση εγγραφής ως πελάτης του online καταστήματός μας και της παραγγελίας εμπορευμάτων, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τα ακόλουθα δεδομένα, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους παράδοσης και εκκαθάρισης του λογαριασμού, ενώ η συλλογή λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της μάσκας εγγραφής:

 • Όνομα
 • Στοιχεία διεύθυνσης
 • E-Mail
 • Χρησιμοποιούμενος τρόπος πληρωμής
 • Προϊόν(-τα) σε παραγγελία

Τα ως άνω δεδομένα πρέπει να δηλώνονται υποχρεωτικά από εσάς, σε περίπτωση παραγγελίας σας στο online κατάστημά μας. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς τη συγκατάθεση για τη συλλογή και την επεξεργασία των ως άνω δεδομένων δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες στο online κατάστημά μας. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη, με εξαίρεση τα παραγγελθέντα προϊόντα και τον χρησιμοποιούμενο τρόπο πληρωμής.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για διάστημα δέκα ετών.

3. Προσωπικά δεδομένα κατά την εγγραφή, χρησιμοποιώντας λογαριασμό καθολικής σύνδεσης (Single Sign On - SSO)

Μπορείτε να εγγραφείτε ως πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χρησιμοποιώντας ακόμα και έναν λογαριασμό καθολικής σύνδεσης (Single Sign-On - "SSO"). Τέτοιοι λογαριασμοί SSO σάς δίνουν τη δυνατότητα να εγγράφεστε με έναν λογαριασμό που δημιουργείται μία φορά σε διάφορες υπηρεσίες και πλατφόρμες. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να εγγράφεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιώντας ακόμα και τους παρόχους SSO, Facebook και Google.

Το Facebook είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland. Ο σκοπός και το εύρος της συλλογής δεδομένων και η περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Facebook, καθώς και τα σχετικά δικαιώματά σας και οι δυνατότητες ρύθμισης για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας υπάρχουν στην επισήμανση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων του Facebook: http://www.facebook.com/policy.php.

Η υπηρεσία SSO της Google παρέχεται από την Google Inc. ("Google"), Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Για την εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών της Google ισχύουν οι όροι στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι όροι χρήσης της Google, τους οποίους μπορείτε να δείτε στην τοποθεσία ___ http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ .

Κατά την εγγραφή ως πελάτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας ενημερώνουμε για τη δυνατότητα εγγραφής με λογαριασμό SSO από το Facebook ή το Google. Για αυτό, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook ή το Google ή να δημιουργήσετε στο πλαίσιο της εγγραφής μια τέτοια πρόσβαση, εφόσον παρέχεται αυτή η δυνατότητα από τον εκάστοτε πάροχο. Έχετε υπόψη ότι κατά την εγγραφή και χρήση του Facebook και του Google, οι οποίοι είναι πάροχοι SSO, ισχύουν οι όροι στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι όροι χρήσης του εκάστοτε παρόχου.

α) Σύνδεση σε πάροχο SSO

Εάν αποφασίσετε για την εγγραφή με τον λογαριασμό σας SSO στο Facebook ή το Google στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έπειτα μεταφέρεστε αμέσως στον πάροχο SSO. Ο πάροχος SSO σάς ζητά να παρέχετε τα στοιχεία πρόσβασης και να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στον πάροχο SSO. Εάν εκείνη τη στιγμή είστε ήδη συνδεδεμένοι στον πάροχο SSO, τότε παραλείπεται αυτό το αίτημα σύνδεσης. Τα στοιχεία πρόσβασης για το Facebook ή το Google δεν γνωστοποιούνται σε εμάς και παραμένουν στον πάροχο SSO.

β) Σύνδεση στον πάροχο SSO (Facebook ή Google)

Έπειτα, συνδέετε το προφίλ σας στον πάροχο SSO με τον λογαριασμό πελάτη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στο ίδιο βήμα ενημερώνεστε επίσης και για τα στοιχεία που μπορεί να σας ζητηθούν από το προφίλ SSO στο Facebook ή το Google κατά την εγγραφή ως πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για την εγγραφή ως πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χρειαζόμαστε επίσης την αποθηκευμένη διεύθυνση e-mail στο προφίλ SSO. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε όταν αργότερα θέλετε να διακόψετε τη σύνδεση ανάμεσα στο προφίλ SSO και τον λογαριασμό πελάτη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό πελάτη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τη λειτουργία "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;". Όταν δημιουργείτε τη σύνδεση ανάμεσα στο προφίλ SSO και τον λογαριασμό πελάτη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στον πάροχο SSO, τότε συναινείτε στη χρήση των δεδομένων που αναφέρονται παραπάνω. Έπειτα, μεταφέρεστε ξανά στη διαδικασία εγγραφής ως πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κατά την εγγραφή, λαμβάνουμε αυτά τα δεδομένα από τον πάροχο SSO και τα χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε το λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μετά από την επιτυχημένη εγγραφή, μπορείτε από το αντίστοιχο κουμπί Login του παρόχου SSO που χρησιμοποιείτε στον λογαριασμό πελάτη να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

γ) Συλλογή και αποθήκευση δεδομένων από την Kompernaß

Από τον πάροχο SSO αποκτούμε πρόσβαση σε λίγα μόνο δεδομένα. Αυτά περιλαμβάνουν τη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας, τα οποία χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό πελάτη σας.

δ) Συλλογή και αποθήκευση δεδομένων από τον πάροχο SSO

Μέσω της εγγραφής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, λαμβάνουν και οι πάροχοι SSO δεδομένα από εσάς. Κάνοντας κλικ στο κουμπί με το λογότυπο του εκάστοτε παρόχου SSO, ο πάροχος SSO ενημερώνεται ότι εγγράφεστε στον ιστότοπο www.kompernass.com . Κάνοντας κλικ στο εκάστοτε κουμπί με το λογότυπο του παρόχου SSO, ο πάροχος SSO τοποθετεί ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Έτσι, ο πάροχος SSO μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες για εσάς και τις συνήθειες περιήγησης που έχετε. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω του cookie μεταφέρονται στους διακομιστές του παρόχου SSO. Είναι πιθανό αυτοί να βρίσκονται εκτός της Γερμανίας, για παράδειγμα στις ΗΠΑ. Εκεί αποθηκεύονται οι πληροφορίες και πιθανότατα συγχωνεύονται με άλλα δικά σας δεδομένα προφίλ, τα οποία έχει ήδη αποθηκευμένα για εσάς ο πάροχος SSO. Για τα δεδομένα που συλλέγει ο πάροχος SSO μεμονωμένα και για ποιους σκοπούς συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να ενημερωθείτε στη δήλωση περί προστασίας δεδομένων του εκάστοτε παρόχου. Εκεί θα βρείτε επίσης κι άλλες πληροφορίες για τα δικαιώματά σας που σχετίζονται με τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων.

ε) Περαιτέρω υποδείξεις

Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω ενός παρόχου SSO, τότε εμείς αποθηκεύουμε τις πληροφορίες, τις οποίες έχετε δηλώσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του παρόχου SSO. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται με τη μορφή ενός κλειδιού. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία πρόσβασης στον εκάστοτε πάροχο SSO. Εάν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία στον πάροχο SSO, τα οποία μεταφέρθηκαν κατά την εγγραφή σας ως πελάτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε θα πρέπει να τα αλλάξετε και στον λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν λαμβάνουμε αυτόματα τα ενημερωμένα δεδομένα σας από τον πάροχο SSO και δεν αποστέλλουμε καμία πληροφορία στον πάροχο SSO, εκτός εάν συμφωνείτε με αυτό.

στ) Διακοπή της σύνδεσης

Εάν θέλετε να διακόψετε τη σύνδεση από τον λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προς τον πάροχο SSO, τότε συνδεθείτε στον πάροχο SSO (Facebook ή Google) και ρυθμίστε εκεί τις απαραίτητες αλλαγές στο προφίλ σας, εφόσον αυτό είναι δυνατό στον εκάστοτε πάροχο SSO. Έτσι, μπορείτε να μας αφαιρέσετε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε στοιχεία από το προφίλ σας SSO για εσάς.

III. ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΑΝΆΚΛΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας με ισχύ για το μέλλον, όμως η νομιμότητα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας που λαμβάνει χώρα λόγω συγκατάθεσης έως και την ανάκληση δεν επηρεάζεται. Η ανάκληση μπορεί να πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, μέσω E-Mail στη διεύθυνση datenschutz@kompernass.de.

IV. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα που συλλέγουμε μεταβιβάζονται αποκλειστικά στις μεταφορικές εταιρείες, τις οποίες εξουσιοδοτούμε με την παράδοση των εμπορευμάτων, και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που αναλαμβάνουν το λογαριασμό, και μόνο στο εύρος που απαιτείται για την παράδοση των εμπορευμάτων ή την εκκαθάριση του λογαριασμού.

V. ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE ANALYTICS

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί λειτουργίες της υπηρεσίας ανάλυσης ιστότοπων Google Analytics. Πάροχος είναι η Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. . Η υπηρεσία Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα „Cookies“. Πρόκειται για αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, βοηθώντας σας στην ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες που παράγονται από το Cookie σχετικά με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας μεταβιβάζονται συνήθως σε έναν σέρβερ της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί.

Σε περίπτωση ενεργοποίησης της ανωνυμοποίησης IP σε αυτήν την ιστοσελίδα, η διεύθυνση μικραίνει προηγουμένως από την Google εντός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα συμβατικά κράτη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεταβιβάζεται ολόκληρη η διεύθυνση IP σε έναν σέρβερ από την Google στις ΗΠΑ και μικραίνει εκεί. Κατ' εντολή του χειριστή αυτής της ιστοσελίδας, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση της ιστοσελίδας, για να συγκεντρώσει αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες της ιστοσελίδας και να προσκομίσει περαιτέρω υπηρεσίες συνδεδεμένες με τη χρήση της ιστοσελίδας και του διαδικτύου στο χειριστή της ιστοσελίδας. Η διεύθυνση IP που μεταβιβάζεται στα πλαίσια της Google Analytics από τον περιηγητή σας δεν συνδέεται μαζί με άλλα δεδομένα της Google.

Μπορείτε να εμποδίσετε την αποθήκευση των Cookies με ανάλογη ρύθμιση του λογισμικού του περιηγητή σας. Επισημαίνουμε πάντως ότι σε αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως να μην μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες αυτής της ιστοσελίδας. Μπορείτε, επίσης, να εμποδίσετε την καταγραφή των δεδομένων που παράγονται από το Cookie και αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) στη Google, καθώς και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το Plugin περιηγητή που είναι διαθέσιμο στον κάτωθι σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Η χρήση της υπηρεσίας Google Analytics εξυπηρετεί στο νόμιμο συμφέρον της Kompernaß περί συντήρησης του δικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος και συλλογής στατιστικών δεδομένων μέσω των αριθμών επισκεπτών και της χρήσης. Η επεξεργασία δεδομένων για την επιδίωξη τέτοιων νόμιμων συμφερόντων πραγματοποιείται βάσει του Άρθρου 6 Παρ. 1 Εδ. 1 f) του Βασικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων.

VI. ΛΟΙΠΑ COOKIES

Οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν εν μέρει τα ονομαζόμενα Cookies. Τα Cookies δεν προξενούν ζημιές στον υπολογιστή σας, ούτε και περιέχουν ιούς. Καθιστούν την προσφορά μας φιλικότερη προς το χρήστη, αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αρχειοθετούνται στον υπολογιστή σας και αποθηκεύονται από τον περιηγητή σας.

Τα περισσότερα από τα Cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα λεγόμενα „Session-Cookies“. Διαγράφονται αυτόματα με τη λήξη της επίσκεψής σας. Άλλα Cookies παραμένουν αποθηκευμένα στην τερματική συσκευή σας, έως ότου τα διαγράψετε. Αυτά τα Cookies μάς επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε ξανά τον περιηγητή σας στην επόμενη επίσκεψη.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση των Cookies και να επιτρέπετε τα Cookies μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποκλείετε την αποδοχή Cookies για συγκεκριμένες περιπτώσεις ή γενικά, καθώς και να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή των Cookies κατά το κλείσιμο του περιηγητή. Απενεργοποιώντας τα Cookies μπορεί να περιοριστεί η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.

Η χρήση των Cookies εξυπηρετεί στο νόμιμο συμφέρον της Kompernaß περί συντήρησης του δικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος, συλλογής στατιστικών δεδομένων μέσω των αριθμών επισκεπτών και της χρήσης και της όσο το δυνατόν ευκολότερης και πιο ευχάριστης διαμόρφωσης αυτής της ιστοσελίδας για το χρήστη. Η επεξεργασία δεδομένων για την επιδίωξη τέτοιων νόμιμων συμφερόντων πραγματοποιείται βάσει του Άρθρου 6 Παρ. 1 Εδ. 1 f) του Βασικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων.

VII. ΚΡΥΠΤΟΓΡΆΦΗΣΗ SSL

Η Kompernaß Handelsgesellschaft mbH λαμβάνει τα τεχνικά-οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας δεδομένων. Όλοι οι συνεργάτες μας υποχρεούνται στην τήρηση του απορρήτου των δεδομένων. Τα δεδομένα σας θα υποβάλλονται πάντοτε σε εμπιστευτική επεξεργασία. Η κρυπτογράφηση ευαίσθητης μεταφοράς δεδομένων γίνεται μέσω SSL (Secure-Sockets-Layer). Πρόκειται για την προς το παρόν συνηθέστερη και ασφαλέστερη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων στο διαδίκτυο.

VIII. ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ

Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα, σύμφωνα με τα Άρθρα 15-21 του Βασικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων,

 • να απαιτήσετε μία βεβαίωση για το εάν τίθενται σε επεξεργασία σχετικά προσωπικά δεδομένα,
 • στην περίπτωση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας από εμάς να ζητήσετε ενημέρωση ως προς αυτά τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και συγκεκριμένα πληροφορίες για το σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις κατηγορίες των επεξεργασμένων προσωπικών δεδομένων, τους παραλήπτες ή τις κατηγορίες των παραληπτών, προς τους οποίους παρουσιάζονται ή θα παρουσιαστούν τα προσωπικά δεδομένα, ειδικά παραλήπτες τρίτων χωρών ή διεθνείς οργανισμούς, καθώς και για την προγραμματισμένη διάρκεια της αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων ή τα κριτήρια προσδιορισμού αυτής της διάρκειας,
 • διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και της μεταβιβασιμότητας των σχετικών προσωπικών δεδομένων,
 • στη μεμονωμένη περίπτωση να εναντιωθείτε στην επεξεργασία δεδομένων.

Για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο περί προστασίας δεδομένων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση datenschutz@kompernass.de.

IX. ΛΟΙΠΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Η εμπιστοσύνη σας είναι για εμάς σημαντική. Γι' αυτό και επιθυμούμε να λογοδοτούμε σε σας ανά πάσα στιγμή ως προς την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Εάν έχετε ερωτήσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να απαντήσει η παρούσα δήλωση περί προστασίας δεδομένων, ή εάν επιθυμείτε κάποια στιγμή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε όπως απευθυνθείτε στους αρμόδιους περί προστασίας δεδομένων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: datenschutz@kompernass.de.

Έχετε, επίσης, το δικαίωμα υποβολής παραπόνων σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στον ομόσπονδο αρμόδιο περί προστασίας δεδομένων και ελευθερίας πληροφόρησης της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

X. Δυνατότητες επικοινωνίας και τα δικαιώματά σας

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε ενημέρωση στο περιγραφόμενο εύρος αναφορικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υπόκεινται σε επεξεργασία από εμάς,
 • σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε την άμεση διόρθωση των εσφαλμένων ή την ολοκλήρωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αποθηκεύονται από εμάς,
 • σύμφωνα με το άρθρο 17 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διαγραφή των αποθηκευμένων από εμάς δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον δεν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία
 • στα πλαίσια άσκησης του δικαιώματος ελευθερίας έκφρασης και πληροφόρησης,
 • στα πλαίσια εκπλήρωσης μιας νομικής υποχρέωσης,
 • στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος ή
 • στα πλαίσια διεκδίκησης, άσκησης ή υπεράσπισης έννομων αξιώσεων,
 • σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τον περιορισμό επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον
 • αμφισβητείτε την ορθότητα των δεδομένων,
 • η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή τους,
 • δεν χρειαζόμαστε πλέον τα δεδομένα, αλλά απαιτούνται στα πλαίσια διεκδίκησης, άσκησης ή υπεράσπισης έννομων αξιώσεων ή
 • εφόσον έχετε δηλώσει την εναντίωσή σας όσον αφορά στην επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΓΚΠΔ,
 • σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παραχωρήσει σε δομημένη, κοινή και αναγνώσιμη από υπολογιστή μορφή ή να απαιτήσετε την προώθησή τους σε άλλον υπεύθυνο,
 • σύμφωνα με το άρθρο 77 του ΓΚΠΔ, έχετε το δικαίωμα υποβολής παραπόνων σε μια εποπτική αρχή. Κατά κανόνα, μπορείτε να απευθυνθείτε σχετικά στην εποπτική αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας ή της έδρας της επιχείρησής σας.
Zuletzt angesehen
 • |